Turguje. "Glebas" <nera@pasto.lt> wrote in message news:h3t5ml$d69$1@trimpas.omnitel.net... >O kur plauciu siais laikais gaut? Ar as nematau, ar nelabai yra? > Prsiminiau kaip vaikysteje virtinius su plauciu idaru darydavo, skanu budavo > labai... > > p.s. atsiprasau, bet uosves neturiu :) > > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> parašė naujienų > news:h3s7p5$sri$1@trimpas.omnitel.net... >> Gali būti ir svetima, tačiau turėtu mokėti gaminti lietiniams ir >> cepelinams įdarą iš subproduktų, t.y. plaučiai , širdys, kepenys. >> Kažkada turėjau savo uošvę, tai į svečius važiuodavau vien tik dėl šitos >> nesamonės, prikirsdavau iki negaliu, nes saiko tokiam skoniui nejausdavau >> :-)) >> Taigi, greitai pristatykit man tokią uošvę, arba dėstykit kaip visas šitas >> rewikalas gaminasi, kokios proporcijos, eiliškumas ir t.t. Vienu žodžiu, >> kad beskaitydamas galėčiau pasigaminti man mėgstamus cepus ir lietinius ir >> ragelius ir žemaičius ir koldūnus ir .......................... >> Taigi pradedam ............ ir visos uošvės prašom užeiti į studiją :-))) >> įvertinsim. >