Na va, esmi uošvė, bet dar ir močiutė... Kol virtuvėje sukinėtasi, anūkėlės prikrėtė atsakymų, nutvėrę pradėtą rašyti. Atsiprašau studijos ;) už tokį teršimą. Deja, kad ir uošvė, bet ne toji, mokanti šį skanėstą gaminti. Tik prisimenu iš vaikystės, kad labai labai gardu. Įvairiausi įdarai, o ir naminės dešrelės panašios sudėties. Su nekantrumu lauksiu labiau patyrusiųjų atsakymo. "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:h3uj61$240$1@trimpas.omnitel.net... > > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message > news:h3s7p5$sri$1@trimpas.omnitel.net... > Gali būti ir svetima, tačiau turėtu mokėti gaminti lietiniams ir > cepelinams įdarą iš subproduktų, t.y. plaučiai , širdys, kepenys. > Kažkada turėjau savo uošvę, tai į svečius važiuodavau vien tik dėl šitos > nesamonės, prikirsdavau iki negaliu, nes saiko tokiam skoniui nejausdavau > :-)) > Taigi, greitai pristatykit man tokią uošvę, arba dėstykit kaip visas šitas > rewikalas gaminasi, kokios proporcijos, eiliškumas ir t.t. Vienu žodžiu, > kad beskaitydamas galėčiau pasigaminti man mėgstamus cepus ir lietinius ir > ragelius ir žemaičius ir koldūnus ir .......................... > Taigi pradedam ............ ir visos uošvės prašom užeiti į studiją :-))) > įvertinsim.