nemaza dalis morku, mano manymu, pagerina reikala. "Skersinis" <egisp@hotmail.com> wrote in message news:h3vbv8$ipt$1@trimpas.omnitel.net... > Mama daro. vienas iš būdų - pirmiausia išverda (subproduktai, vanduo, > druska, pipiriukai, lauro lapai). > Atšaldo, sumala su mėsmale, dar mairūno prideda ir įdaras virtiniams > gatavas. > Pats dariau - tikrai gavosi. > > > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message > news:h3s7p5$sri$1@trimpas.omnitel.net... > Gali būti ir svetima, tačiau turėtu mokėti gaminti lietiniams ir > cepelinams įdarą iš subproduktų, t.y. plaučiai , širdys, kepenys. > Kažkada turėjau savo uošvę, tai į svečius važiuodavau vien tik dėl šitos > nesamonės, prikirsdavau iki negaliu, nes saiko tokiam skoniui nejausdavau > :-)) > Taigi, greitai pristatykit man tokią uošvę, arba dėstykit kaip visas šitas > rewikalas gaminasi, kokios proporcijos, eiliškumas ir t.t. Vienu žodžiu, > kad beskaitydamas galėčiau pasigaminti man mėgstamus cepus ir lietinius ir > ragelius ir žemaičius ir koldūnus ir .......................... > Taigi pradedam ............ ir visos uošvės prašom užeiti į studiją :-))) > įvertinsim. >