Kaip jau Skersinis rašė, mano mama papjovus kiaulę į didelį puodą dėdavo: abu inkstus, kepenis, širdį, riebesnės mėsos gabalą ir kokio raumens. Mėsos ir riebaliukų kiekio nežinau-neklausk, o ir mama iš akies mesdavo. Bet nedėdavo jokių plaučių. Visą tą masę virdavo įbėrusi truputį druskos, įdėjusi nemalto pipiro, bei lauro lapų, virdavo kol mėsa suminkštėdavo. Tada neleisdama mėsai visiškai atvėsti, griebdavom šakute iš to "sultinio" ir į mėsmalę malti. Į sumaltą masę mama dar įpildavo riebalus nuo to "sultinio" paviršiaus, viską permaišai bliūde ir padedi šaltai kad sustingtų riebalai. O jau paskui... Ar į cepus, ar žemaičius, ar ant juodos duonos riekės... mmmm Kaip užsinorėjau žemaičių... "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:h42o09$ab$1@trimpas.omnitel.net... > nu taigi išvirt, sumalt, ir tiek, kokie čia stebuklai? :))) > Nu dar pakepint svogūnų galima, kas mėgsta... > > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message > news:h42jpn$stq$1@trimpas.omnitel.net... > Kas čia per stebuklas? Tai negi niekas nedarėte, arba nematėte kaip daro? > Ar niekas to neragavot? > Ei ............ gurmanai, kur jūs?