Dar variantas: Jemi keptuve, prasikepi vakare, o diena darbe i mikrobangine ir valgai uz papigiai.... ir dar gali buti kad ekologiska/sveika ir t.t. ir be E ir dar kitu velniu... Aisku skonis toli nuo tikka iskeptu bet valgykliniai visoki irgi toki patys buna, tik kad ne mikruskej kaitinti... "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:h5bjdo$pdo$1@trimpas.omnitel.net... > gal receptu pasidalintum? > "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message > news:h5beva$irc$1@trimpas.omnitel.net... >> Miltiniai miltiniams nelygu. >> Savo laiku buvau miltinių blynų "profas", tai be mielių iškepdavau tokias >> "bandutes", kad ir mieliniai tiek neiškyla :) >> >> P.S.: mieliniai, miltiniai blynai, ypač su obuoliais, cukinijomis man >> liabai >> patinka ;) Vilniuje tai Skrajoje dažnai jų būna ir įvairių variacijų bei >> skirtingais užpilais. >> >> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:h5bd88$g58$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai tie stori lyg ne miltiniai vadinasi o mieliniai. :) >>