Nieko nemaisote - tikrai nuo slyvu uzkieteja, o ne priesingai ? :)) "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:hf5i68$7oj$1@trimpas.omnitel.net... > aš slyvų kompotą verdu arba padažą darau. Su slyvom reikia daug gerti, kad > viduriai neužkietėtų, todėl geriau jas "šlapiai" patiekti. Bet > nepersistengti, nes tikrai "pramuš" :) > > > "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message > news:hf5htv$7a0$1@trimpas.omnitel.net... >> ALORA schrieb: >> Džiovintos slyvos ir abrikosai. >> >> Džiovintos slyvos - jėga, bet reikia atsargiai su jomis, o tai "pramuš" >> ne tik geležies kiekį :))) >> >> Ir dar reikia atsargiai, nes pirktinėse, kurios tipo be kauliukų, vistiek >> laikas nuo laiko pasitaiko kauliukas arba kauliuko nuolauža. >