o tu prisimeni koki junkfooda tu skanei ir sveikai valgei priesh dvim metu? beliashai ir ziurkeburekai ;) "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:i0vo13$em6$1@trimpas.omnitel.net... > natrio gliutamatas = skonio stiprikliai, tad paminėjai tik vieną > argumentą. Parodyk man parduotuvinį mėsos produktą be šio priedo... > Tų pačių keptų bulvyčių kiekvienam restorane gali pavalgyt. > Gal ir buvo tai nelabai sveikas maistas palygint su tuo, ką valgėm prieš > 20 metų, bet dabar jis jau labai normalus. > > "Herkus" <h@h.lt> wrote in message > news:i0vdor$42s$1@trimpas.omnitel.net... >> sudetines dalys, tokie kaip skonio stiprikliai ir pan. ji daro nesveiku >> plius dideli karoliju kiekiai- natrio gliutamatas naikina sotumo jausma >> tai prikerti daugiau kaloriju, perdegintu riebalu daugiau nei naturaliai >> suvalgytum. >> taip, kad ta mesyte nera tokia nekalta kaip atrodo. >> >> >> netas rašė: >>> pamačiau anądien mėsainį ir kilo klausimas: kodėl tai vadinama nesveiku >>> maistu? Mėsytė, daržovės, bulkutė. Bet tai beveik tas pat kaip tradicinė >>> pietų porcija: kotletas, salotos, bulvytė. Druskos visur panašiai, >>> riebalų situacija ko gero kotlete blogesnė, kas dar? Gal ir kotletus >>> valgyt nesveika?