an kiek kapeika budavo availabla an tiek ir nedazni - pas mus ziurkeburekine kitojgatvespusej nuo shulios buvo - mes ten y jos kiema rukyt aidavom o pro galines duris apsitarnaudavom be eiles ;) "pablas" <pablas112@gmail.com> wrote in message news:i0vtnd$kmv$1@trimpas.omnitel.net... > shimtas kinieciu rašė: >> o tu prisimeni koki junkfooda tu skanei ir sveikai valgei priesh dvim >> metu? beliashai ir ziurkeburekai ;) > > Nu bet tokie valgymai budavo labai nedazni. Be to, nauja karta uzaugo ;) > > > >> >> >> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message >> news:i0vo13$em6$1@trimpas.omnitel.net... >>> natrio gliutamatas = skonio stiprikliai, tad paminėjai tik vieną >>> argumentą. Parodyk man parduotuvinį mėsos produktą be šio priedo... >>> Tų pačių keptų bulvyčių kiekvienam restorane gali pavalgyt. >>> Gal ir buvo tai nelabai sveikas maistas palygint su tuo, ką valgėm prieš >>> 20 metų, bet dabar jis jau labai normalus. >>> >>> "Herkus" <h@h.lt> wrote in message >>> news:i0vdor$42s$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sudetines dalys, tokie kaip skonio stiprikliai ir pan. ji daro nesveiku >>>> plius dideli karoliju kiekiai- natrio gliutamatas naikina sotumo jausma >>>> tai prikerti daugiau kaloriju, perdegintu riebalu daugiau nei >>>> naturaliai >>>> suvalgytum. >>>> taip, kad ta mesyte nera tokia nekalta kaip atrodo. >>>> >>>> >>>> netas rašė: >>>>> pamačiau anądien mėsainį ir kilo klausimas: kodėl tai vadinama >>>>> nesveiku >>>>> maistu? Mėsytė, daržovės, bulkutė. Bet tai beveik tas pat kaip >>>>> tradicinė >>>>> pietų porcija: kotletas, salotos, bulvytė. Druskos visur panašiai, >>>>> riebalų situacija ko gero kotlete blogesnė, kas dar? Gal ir kotletus >>>>> valgyt nesveika? >>