shimtas kinieciu rašė: > o tu prisimeni koki junkfooda tu skanei ir sveikai valgei priesh dvim > metu? beliashai ir ziurkeburekai ;) Nu bet tokie valgymai budavo labai nedazni. Be to, nauja karta uzaugo ;) > > > "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message > news:i0vo13$em6$1@trimpas.omnitel.net... >> natrio gliutamatas = skonio stiprikliai, tad paminėjai tik vieną >> argumentą. Parodyk man parduotuvinį mėsos produktą be šio priedo... >> Tų pačių keptų bulvyčių kiekvienam restorane gali pavalgyt. >> Gal ir buvo tai nelabai sveikas maistas palygint su tuo, ką valgėm >> prieš 20 metų, bet dabar jis jau labai normalus. >> >> "Herkus" <h@h.lt> wrote in message >> news:i0vdor$42s$1@trimpas.omnitel.net... >>> sudetines dalys, tokie kaip skonio stiprikliai ir pan. ji daro nesveiku >>> plius dideli karoliju kiekiai- natrio gliutamatas naikina sotumo jausma >>> tai prikerti daugiau kaloriju, perdegintu riebalu daugiau nei naturaliai >>> suvalgytum. >>> taip, kad ta mesyte nera tokia nekalta kaip atrodo. >>> >>> >>> netas rašė: >>>> pamačiau anądien mėsainį ir kilo klausimas: kodėl tai vadinama nesveiku >>>> maistu? Mėsytė, daržovės, bulkutė. Bet tai beveik tas pat kaip >>>> tradicinė >>>> pietų porcija: kotletas, salotos, bulvytė. Druskos visur panašiai, >>>> riebalų situacija ko gero kotlete blogesnė, kas dar? Gal ir kotletus >>>> valgyt nesveika? >