shimtas kinieciu rašė: > an kiek kapeika budavo availabla an tiek ir nedazni - pas mus > ziurkeburekine kitojgatvespusej nuo shulios buvo - mes ten y jos kiema > rukyt aidavom o pro galines duris apsitarnaudavom be eiles ;) Jums pasiseke ;) Ir parukyt, ir uzkast :) > > "pablas" <pablas112@gmail.com> wrote in message > news:i0vtnd$kmv$1@trimpas.omnitel.net... >> shimtas kinieciu rašė: >>> o tu prisimeni koki junkfooda tu skanei ir sveikai valgei priesh dvim >>> metu? beliashai ir ziurkeburekai ;) >> >> Nu bet tokie valgymai budavo labai nedazni. Be to, nauja karta uzaugo ;) >> >> >> >>> >>> >>> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message >>> news:i0vo13$em6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> natrio gliutamatas = skonio stiprikliai, tad paminėjai tik vieną >>>> argumentą. Parodyk man parduotuvinį mėsos produktą be šio priedo... >>>> Tų pačių keptų bulvyčių kiekvienam restorane gali pavalgyt. >>>> Gal ir buvo tai nelabai sveikas maistas palygint su tuo, ką valgėm >>>> prieš 20 metų, bet dabar jis jau labai normalus. >>>> >>>> "Herkus" <h@h.lt> wrote in message >>>> news:i0vdor$42s$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> sudetines dalys, tokie kaip skonio stiprikliai ir pan. ji daro >>>>> nesveiku >>>>> plius dideli karoliju kiekiai- natrio gliutamatas naikina sotumo >>>>> jausma >>>>> tai prikerti daugiau kaloriju, perdegintu riebalu daugiau nei >>>>> naturaliai >>>>> suvalgytum. >>>>> taip, kad ta mesyte nera tokia nekalta kaip atrodo. >>>>> >>>>> >>>>> netas rašė: >>>>>> pamačiau anądien mėsainį ir kilo klausimas: kodėl tai vadinama >>>>>> nesveiku >>>>>> maistu? Mėsytė, daržovės, bulkutė. Bet tai beveik tas pat kaip >>>>>> tradicinė >>>>>> pietų porcija: kotletas, salotos, bulvytė. Druskos visur panašiai, >>>>>> riebalų situacija ko gero kotlete blogesnė, kas dar? Gal ir kotletus >>>>>> valgyt nesveika? >>>