Sail rašė: > Taigi va bajeris, kepyklu pasidinkimo dafiga, o duonos tokios neber. Man > reik ne pasirinkimo, o skanios palangos duonos. Nieko gero ten nebuvo iš tos Palangos. Tiesiog prisirišai prie skonio (o alternatyvų žymiuoju „niet analogov v mire“ ir nebuvo) ir dabar prastą kokybę už gerą prisimeni. Nueik į bet kokią mažą kepyklėlę ir gausi šiltos/karštos, dar skanesnės. Tik jau reikės rinktis, ragauti ir vertinti, o ne iš nykaus skurdumo įsirėžusiais kodiniais etalonais (palanga, plombyras, žigulinis, stoličnaja, kefyras žaliu dangteliu) vaduotis. p.s. Beje, Vilniaus alus šiaip jau yra labai panašiai, kaip anuometinė Palangos duona; nemyli jie alaus. Siūlau atrasti kitokį alų (kodinis pavadinimas Dundulis)...