Tema: Re: apie pestininkus
Autorius: Laimis
Data: 2015-08-28 13:32:46
Sail rašė:
> Taigi va bajeris, kepyklu pasidinkimo dafiga, o duonos tokios neber. Man
> reik ne pasirinkimo, o skanios palangos duonos.

Nieko gero ten nebuvo iš tos Palangos. Tiesiog prisirišai prie skonio (o 
alternatyvų žymiuoju „niet analogov v mire“ ir nebuvo) ir dabar prastą 
kokybę už gerą prisimeni.
Nueik į bet kokią mažą kepyklėlę ir gausi šiltos/karštos, dar skanesnės. 
Tik jau reikės rinktis, ragauti ir vertinti, o ne iš nykaus skurdumo 
įsirėžusiais kodiniais etalonais (palanga, plombyras, žigulinis, 
stoličnaja, kefyras žaliu dangteliu) vaduotis.

p.s. Beje, Vilniaus alus šiaip jau yra labai panašiai, kaip anuometinė 
Palangos duona; nemyli jie alaus. Siūlau atrasti kitokį alų (kodinis 
pavadinimas Dundulis)...