pavadinimo nebutinai, bet vien "dantraciu" buvimo gali neuztekti. "dantu" dydis ir forma irgi turi reiksmes. Jei "dantraciai" makaluosis is sonus, gausis skirtingu frakciju kava. espresso gamybai malama smulkiai, todel tikslumo reikia didesnio negu kitoms gamybos rusims. Bet kurio atveju svarbiausia yra kavos pupeles, ir meistras, malunas antroj vietoj, aparaciuks trecioj (iskaitant sietelius). "mindis" wrote in message news:m5kg1d$279$1@trimpas.omnitel.net... On 2014.12.02 11:05, Bronco wrote: > On 2014-12-02 09:53, mindis wrote: >> kas yra teisinga? > > "Teisinga" šiuo atveju yra girninė kokybiška malimo mašinėlė. O tokios > kainuoja nepigiai. Gali čia pasidairyti: > > https://www.espressocoffeeshop.com/index.php?route=product/category&path=78 > > Isomac, Macap ir Rancilio yra vieni populiaresnių tarp espresso mėgėjų. > Aš asmeniškai sau pasirinkau Rancilio Rocky No doser. > klausiu ne pavadinimo o malimo principo - kuo jis turi but ypatingas, kad uzskaitytum. zinau tik viena gera - dantraciai, ko dar rekia kad malunas butu geras? kokio nors zvaigzdziu metalo tuose dantraciuose? ar garsios kontoros pavadinimo ant sono.