as tai pirkau Graef CM 70 su konusinem plieninem girnom, kazkur +-300lt. mala uztikrintai, vienoda frakcija, bent kiek man netreniruota akis mato. tai ir idomu pasidare ar kelis kart brangesni malunai juntamai geresni, atmetus apdaila ir pan? On 2014.12.03 01:11, ZzZz wrote: > pavadinimo nebutinai, bet vien "dantraciu" buvimo gali neuztekti. > "dantu" dydis ir forma irgi turi reiksmes. > Jei "dantraciai" makaluosis is sonus, gausis skirtingu frakciju kava. > espresso gamybai malama smulkiai, todel tikslumo reikia didesnio negu > kitoms gamybos rusims. > Bet kurio atveju svarbiausia yra kavos pupeles, ir meistras, malunas > antroj vietoj, aparaciuks trecioj (iskaitant sietelius). > > "mindis" wrote in message news:m5kg1d$279$1@trimpas.omnitel.net... > > On 2014.12.02 11:05, Bronco wrote: >> On 2014-12-02 09:53, mindis wrote: >>> kas yra teisinga? >> >> "Teisinga" šiuo atveju yra girninė kokybiška malimo mašinėlė. O tokios >> kainuoja nepigiai. Gali čia pasidairyti: >> >> https://www.espressocoffeeshop.com/index.php?route=product/category&path=78 >> >> >> Isomac, Macap ir Rancilio yra vieni populiaresnių tarp espresso mėgėjų. >> Aš asmeniškai sau pasirinkau Rancilio Rocky No doser. >> > klausiu ne pavadinimo o malimo principo - kuo jis turi but ypatingas, > kad uzskaitytum. zinau tik viena gera - dantraciai, ko dar rekia kad > malunas butu geras? kokio nors zvaigzdziu metalo tuose dantraciuose? ar > garsios kontoros pavadinimo ant sono.