On 2016-11-23 21:09, Ignas wrote: > kartojuos: tai ka daro konkreciai barista, ko negali technika ruosiant > kava? kodel butent baristos ruosta espresso bus "tikra", o aparatas > darys "espresso gerima"? nu mat ji biesas, skoniai skirsis gal, bet ir > gereju skiniai skirtingi, gal kazkam ir is tikruju kofemanu kaip tik > aparatine skanesne bus kazkuriuo momentu... ar italijos espresso > institutas nustate kaip butinybe baristai dalyvaut gaminime, kitaip > nesiskaitys espresso?... kartojuos: tai ka daro konkreciai vyndarys, ko negali technika gaminant šampaną? kodel butent vyndario iš Šampanės gamintas šampanas bus "tikras", o aparatas darys "putojantį vyną"? nu mat ji biesas, skoniai skirsis gal, bet ir gereju skiniai skirtingi, gal kazkam ir is tikruju šampano mėgėjų kaip tik aparatinis skanesnis bus kazkuriuo momentu... ar Prancūzijos šampano gamintojų asociacija nustate kaip butinybe vyndariui iš Šampanės provincijos dalyvaut gaminime, kitaip nesiskaitys šampanu?...