> o jei nepilscius i menulius ui klausimus atsakyt? siaip ir traukiau linkt to > kad "pačioje Šampanėje" sampano skoniui tiek pat svarbu kaip baristos > dalyvavimas ruosiant eilini espresso: prastas derlius, vyndario failas, bet > vistiek sampanas, nes gi is sampanes, kaip ir turbut su espresso degustuojant > ne visada labiau patinkantis skonis bus baristos ruostas, bet gi ne fengshui > prisipazint - as gi del to i italija vaziavau... :) Žinok ir tą patį espresso kartais gali gauti net paprastam kabake, nors ten gal ir nelabai kam ir įdomu, italijos espresso instituto, ar kaip ten jį, gamybos reikalavimai, nu paprasčiausiai gal netyčiom pataiko :) šiaip tai tas espresso tuo ir įpatingas, kad gaunasi maža dozė su daug aromato ir skonio. Bet va ir jau kai kurias picas jau suGOST'ino (nu arba suISO'ino) :) Tai taip ir gaunasi, kad nori lipduko ant kavos aparato su approved espresso lipduku, darai pagal standartus (čia aišku kabakam daugiau įdomu), nori pardavinėt tikrą margaritą irgi beleko nepridėsi jau :) O kažkaip netikiu, kad jei vyndarys sufeilins šampaną, tai jis išvis paklius į rinką, ten kokybės standartai irgi griežti. O dėl skonių tai nieks nesiginčija, skirtingos flomasterių spalvos, skirtingi ir skoniai...