Tema: Re: req: kavos aparatas
Autorius: Ignas
Data: 2016-11-23 21:29:17
imho, tavo pavyzdys irgi labiau religija, nei gaminimo technologijos 
klausimas: o jei derliu is sampanes pervezt i moldova ir ten koks italas 
vyndarys gamins sampana? tai bus sampanas ar putojantis vynas? ar koks 
profesionalus degustuotojas 100% atskirs ragaujant?

On 2016-11-23 21:21, Bronco wrote:
> On 2016-11-23 21:09, Ignas wrote:
>> kartojuos: tai ka daro konkreciai barista, ko negali technika ruosiant
>> kava? kodel butent baristos ruosta espresso bus "tikra", o aparatas
>> darys "espresso gerima"? nu mat ji biesas, skoniai skirsis gal, bet ir
>> gereju skiniai skirtingi, gal kazkam ir is tikruju kofemanu kaip tik
>> aparatine skanesne bus kazkuriuo momentu... ar italijos espresso
>> institutas nustate kaip butinybe baristai dalyvaut gaminime, kitaip
>> nesiskaitys espresso?...
>
>
> kartojuos: tai ka daro konkreciai vyndarys, ko negali technika gaminant
> šampaną? kodel butent vyndario iš Šampanės gamintas šampanas bus
> "tikras", o aparatas darys "putojantį vyną"? nu mat ji biesas, skoniai
> skirsis gal, bet ir gereju skiniai skirtingi, gal kazkam ir is tikruju
> šampano mėgėjų kaip tik aparatinis skanesnis bus kazkuriuo momentu... ar
> Prancūzijos šampano gamintojų asociacija nustate kaip butinybe vyndariui
> iš Šampanės provincijos dalyvaut gaminime, kitaip nesiskaitys šampanu?...
>