imho, tavo pavyzdys irgi labiau religija, nei gaminimo technologijos klausimas: o jei derliu is sampanes pervezt i moldova ir ten koks italas vyndarys gamins sampana? tai bus sampanas ar putojantis vynas? ar koks profesionalus degustuotojas 100% atskirs ragaujant? On 2016-11-23 21:21, Bronco wrote: > On 2016-11-23 21:09, Ignas wrote: >> kartojuos: tai ka daro konkreciai barista, ko negali technika ruosiant >> kava? kodel butent baristos ruosta espresso bus "tikra", o aparatas >> darys "espresso gerima"? nu mat ji biesas, skoniai skirsis gal, bet ir >> gereju skiniai skirtingi, gal kazkam ir is tikruju kofemanu kaip tik >> aparatine skanesne bus kazkuriuo momentu... ar italijos espresso >> institutas nustate kaip butinybe baristai dalyvaut gaminime, kitaip >> nesiskaitys espresso?... > > > kartojuos: tai ka daro konkreciai vyndarys, ko negali technika gaminant > šampaną? kodel butent vyndario iš Šampanės gamintas šampanas bus > "tikras", o aparatas darys "putojantį vyną"? nu mat ji biesas, skoniai > skirsis gal, bet ir gereju skiniai skirtingi, gal kazkam ir is tikruju > šampano mėgėjų kaip tik aparatinis skanesnis bus kazkuriuo momentu... ar > Prancūzijos šampano gamintojų asociacija nustate kaip butinybe vyndariui > iš Šampanės provincijos dalyvaut gaminime, kitaip nesiskaitys šampanu?... >