na, mieste, viską lemia technologijos, jų įvaldymas. kepdama netikrą zuikį, jei jis tikrai netikras, naudoji dujas, kiek man yra žinoma. dėl to iškeptas zuikis puikis su nu tiesiog mirtinai skaniu padažu yra gana brangus, jei žiūrėt litiškai, nes, kaip plačiai yra žinoma, dujų kainos pasaulinėse rinkose stipriai nukrito, tuo tarpu viryklių savininkams išaugo (nors ežeras įrodinės priešingai; toks jo charakteris, kitaip nebūtų vienos ministerijos apšokęs). Tai kur čia, paklausi, technologijos? Ogi uždaro ciklo organizavime - esi gi gera organaizerė - panaudoti dujas, kurias pagamina netikro zuikio valgytojai, tik aišku, su vėlavimu, t.y. kepant kitą zuikį, gal jau tikrą (nors aš net netikro nevalgyčiau. Padažą taip, bet zuikio - ne). O už sutaupytas lėšas galima pamaitinti kokius penkis tikrus katinus ir pusantros velniai žino ar tikros varnos - iš čia pareina gera nuotaika. -- Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/satenai/?st_id=16612