As pats klausinejau pas vegeliu gaudymo specus kaip ja paruosti. Tai vat ir man pirmieji kartai gavosi neskaniai, nors atrodo ir prisaikiau patarimu. O dabar darau be jokiu vykruntasu - tiesiog apvolioju miltuose ir labai neilgai kepu. Tik tiek ,kad jau matosi jog mesyte yra iskepusi, o ne iki tol kol suskrus Tokiu atveju jos mesyte lieka ypatingai svelnaus skonio ir dieviskai minksta. "Vegys" <Nera@nebus.net> parašė naujienų news:hfj2rl$3ju$1@trimpas.omnitel.net... > Povilai, > > žinau, kad mėgsti skanei pavalgyt. Parašyk jei nesunku kokį nors receptą, > kaip gamint vėgėlę .... Pernai metais pirmą kart gaminom - neskaniai > gavosi. Arba nemokėjom pagamint, arba gal kokią pasenusią nusipirkom > turguj ... > > VE > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hfit2c$omk$1@trimpas.omnitel.net... >> As parsiveziau namo viena ir dziaugiausi ,kad daugiau nepavyko istraukt, >> nes tikrai nebuciau turejes kur jas deti, o suvalgyt vienu kartu ir >> vienos buvo per akis ir dar liko draugus pavaisint. > >