O gal Tamsta manai, kad G.Vilpisauskas pats visus receptus sukure? Ar matei pas ji nors viena nuoroda I tai is kur yra paimtas receptas? "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> parašė naujienų news:hflb70$gt5$1@trimpas.omnitel.net... > Manau, kad G.Vilpišauską cituoji. Nepamiršk (c) parašyti, nemandagu gi. > > "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message > news:hfl4sq$5du$1@trimpas.omnitel.net... >> Troskinta vegele >> >> Taigi, pagauta vegele nulupame(per akis perveri virvele, pasigabini kur >> nors, graziai apipjaustai aplink galva, tyruputy aplupi su peiliu o >> veliau >> su sausu ranksluosciu paimi uz odos ir... nueina kaip koine.Tada >> isdarinejame, kepeneles pasidedame atskirai ,o zuvy supjaustome >> porcijinio >> dydzio gabalais.Papipirtiname, padruskiname.Toliau atsikemsame balto vyno >> ir >> atsigeriame taure, viso negalima, nes prireiks Kai zuvis truputy >> pasimarinuos ja apvoliosime miltuose ir apkepame.Keptuveje pakepiname >> svogunu ir jais isklojame troskintuvo dugna.I troskintuva toliau sudedame >> zuvies gabaliukus ir ant virsaus uzdedame pakepintus su svogunais >> grybukus >> ir kepeneles.Veliau viska uzpilame baltu vynu, jei per daug isgerete >> galima >> uzpilti skiestu agurku rasalu(siaip irgi savotiskas skonis) ir >> troskiname.Po >> 20 minuciu sudedame i zuviai skirta inda ir uzpilame skysciu, kuriame >> troskinosi ir nesam ant stalo.As i skysty dar ypilu stiklineje vandens >> ismaisytu saukstu krakmolo, nes man labiau patinka tirstesnis >> padazas.Prie >> zuvies tinka ir bulvytes ir ryziai, cia jau kaip kas megsta.Taigi >> ,skanaus >> >> Aš nelupau odos ir vietoj vyno pyliau daržovių sultinį, gavos labai >> skaniai. >> Tik svarbiausia neperkept, biskuti apkept, o paskui susitroškina ir labai >> minkšta ir skani būna. Šiam patiekalui grybai labai tinka. >> >> >> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message >> news:hfj2rl$3ju$1@trimpas.omnitel.net... >> > Povilai, >> > >> > žinau, kad mėgsti skanei pavalgyt. Parašyk jei nesunku kokį nors >> > receptą, >> > kaip gamint vėgėlę .... Pernai metais pirmą kart gaminom - neskaniai >> > gavosi. Arba nemokėjom pagamint, arba gal kokią pasenusią nusipirkom >> > turguj ... >> > >> > VE >> > >> > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> > news:hfit2c$omk$1@trimpas.omnitel.net... >> >> As parsiveziau namo viena ir dziaugiausi ,kad daugiau nepavyko >> >> istraukt, >> >> nes tikrai nebuciau turejes kur jas deti, o suvalgyt vienu kartu ir >> >> vienos buvo per akis ir dar liko draugus pavaisint. >> > >>