Pakeitimams kopyraito gali ir nedėti, o cituojamam tekstui - taip :) Anyway, dar nesamdė jis manęs atstovauti, tai nesiimsim procesinių veiksmų kol kas jokių. Aš tiesą sakaint neskaičiau anksčiau šio recepto, tačiau braižas - 100% :)))) "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message news:hflbu6$i0q$1@trimpas.omnitel.net... > Nežinau Vilpišauską ar ne, ėmiau ne iš Vilpišausko dienoraščio, beto pilnas > netas būtent šio recepto, visos lt receptų svetainės siūlo būtent šį > receptą, todėl nežianu kas yra autorius, todėl ir nerašau (c). > > Beto parašiau savo pakeitimus :) > > > "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message > news:hflb70$gt5$1@trimpas.omnitel.net... > > Manau, kad G.Vilpišauską cituoji. Nepamiršk (c) parašyti, nemandagu gi. > > > > "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message > > news:hfl4sq$5du$1@trimpas.omnitel.net... > >> Troskinta vegele > >> > >> Taigi, pagauta vegele nulupame(per akis perveri virvele, pasigabini kur > >> nors, graziai apipjaustai aplink galva, tyruputy aplupi su peiliu o > >> veliau > >> su sausu ranksluosciu paimi uz odos ir... nueina kaip koine.Tada > >> isdarinejame, kepeneles pasidedame atskirai ,o zuvy supjaustome > >> porcijinio > >> dydzio gabalais.Papipirtiname, padruskiname.Toliau atsikemsame balto vyno > >> ir > >> atsigeriame taure, viso negalima, nes prireiks Kai zuvis truputy > >> pasimarinuos ja apvoliosime miltuose ir apkepame.Keptuveje pakepiname > >> svogunu ir jais isklojame troskintuvo dugna.I troskintuva toliau sudedame > >> zuvies gabaliukus ir ant virsaus uzdedame pakepintus su svogunais > >> grybukus > >> ir kepeneles.Veliau viska uzpilame baltu vynu, jei per daug isgerete > >> galima > >> uzpilti skiestu agurku rasalu(siaip irgi savotiskas skonis) ir > >> troskiname.Po > >> 20 minuciu sudedame i zuviai skirta inda ir uzpilame skysciu, kuriame > >> troskinosi ir nesam ant stalo.As i skysty dar ypilu stiklineje vandens > >> ismaisytu saukstu krakmolo, nes man labiau patinka tirstesnis > >> padazas.Prie > >> zuvies tinka ir bulvytes ir ryziai, cia jau kaip kas megsta.Taigi > >> ,skanaus > >> > >> Aš nelupau odos ir vietoj vyno pyliau daržovių sultinį, gavos labai > >> skaniai. > >> Tik svarbiausia neperkept, biskuti apkept, o paskui susitroškina ir labai > >> minkšta ir skani būna. Šiam patiekalui grybai labai tinka. > >> > >> > >> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message > >> news:hfj2rl$3ju$1@trimpas.omnitel.net... > >> > Povilai, > >> > > >> > žinau, kad mėgsti skanei pavalgyt. Parašyk jei nesunku kokį nors > >> > receptą, > >> > kaip gamint vėgėlę .... Pernai metais pirmą kart gaminom - neskaniai > >> > gavosi. Arba nemokėjom pagamint, arba gal kokią pasenusią nusipirkom > >> > turguj ... > >> > > >> > VE > >> > > >> > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > >> > news:hfit2c$omk$1@trimpas.omnitel.net... > >> >> As parsiveziau namo viena ir dziaugiausi ,kad daugiau nepavyko > >> >> istraukt, > >> >> nes tikrai nebuciau turejes kur jas deti, o suvalgyt vienu kartu ir > >> >> vienos buvo per akis ir dar liko draugus pavaisint. > >> > > >> >