O kiek statisti6kai sveria normali kiaulė papjovimui ? Gyvas svoris xx kg Lašinia xx kg šoninė xx kg kumpis xx kg nugarinės, sprandinės t.t. xx kg surašykis +/- jei kas žionot ir netingit ... > Turejau ir as mada pries kokius 4-5 metus pirkinet ciela kiaule.Gal ir pigiau > iseidavo,gal ir skanesne mesa,kol nesusaldai.Bet kur det likusi kieki kurio > neina suvalgyt greitai - sudyt,rukyt,leist desrom,saldyt?Galima ir taip > padaryt,bet vel susidursi su problema kur toki keiki perdirbtu gaminiu > teisingai saugot?Dsros pradeda perdziuvineti,kumpiukai - taip pat,lasiniai > gali apkarsti,o saldta mesa it yra saldyta mesa.Tai ar verta vienai siemai > imt visa kiaule?As manau,kad tikrai neverta.Jeigu aju yra toks nenumaldomas > noras pasibovyt su mesos perdirbimu(ko niekam nelinkiu),tai visgi > rekomenduociau pirkt kiaule su kuom nors per puse.