siais laikais auginamos fermose. Kadangi reikia tik raumeningu uzpakaliniu galuniu, turetu but auginamos tam tikros rusys "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:gm6b2k$le4$1@trimpas.omnitel.net... > pereikim prie varlių - > kokios jos valgomos (nu atrkim ne megejiskai byla pabandyt, o jau kaip ten > prancuzam reik)? > iš paprasčiausio prūdo ar kažkokios spec veislės tik fermose auginamos? > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:gm6aon$ks8$1@trimpas.omnitel.net... >> manykim, kad cia temos uzbaigimas :) >> >> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:gm696n$i2r$1@trimpas.omnitel.net... >>> kažkaip čia.... >>> kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir >>> paruošimą kalbėt :) >>> >>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >>> news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni >>>> pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas >>>> svoris >>>> po >>>> 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, >>>> zarnos >>>> isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - >>>> tokios >>>> svorio kategorijos liesokas. >>>> >>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>>> news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo >>>>> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo >>>>> kad >>>>> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj. >>>>> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 >>>>> kg, >>>>> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas >>>>> vyko >>>>> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju, >>>>> sestadienis buvo turiningas :) >>>>> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol >>>>> nepasake >>>>> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas >>>>> >>>>> >>>> >>>> >> >>