kažkaip čia.... kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir paruošimą kalbėt :) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni > pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris po > 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, zarnos > isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - tokios > svorio kategorijos liesokas. > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net... >> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo >> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo kad >> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj. >> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 kg, >> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas vyko >> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju, >> sestadienis buvo turiningas :) >> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol nepasake >> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas >> >> > >