pereikim prie varlių - kokios jos valgomos (nu atrkim ne megejiskai byla pabandyt, o jau kaip ten prancuzam reik)? iš paprasčiausio prūdo ar kažkokios spec veislės tik fermose auginamos? "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:gm6aon$ks8$1@trimpas.omnitel.net... > manykim, kad cia temos uzbaigimas :) > > "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message > news:gm696n$i2r$1@trimpas.omnitel.net... >> kažkaip čia.... >> kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir >> paruošimą kalbėt :) >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>>o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni >>> pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris >>> po >>> 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, >>> zarnos >>> isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - >>> tokios >>> svorio kategorijos liesokas. >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net... >>>> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo >>>> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo >>>> kad >>>> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj. >>>> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 >>>> kg, >>>> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas >>>> vyko >>>> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju, >>>> sestadienis buvo turiningas :) >>>> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol >>>> nepasake >>>> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas >>>> >>>> >>> >>> > >