teko su šita ponia bendrauti, kai dar buvau į viešą maitinimą įmerkęs uodegą: http://www.lrytas.lt/-12152048381214149082-p1-gyvenimo-b%C5%ABdas-oland%C5%B3-aristokrato-%C5%BEmona-kaime-skai%C4%8Diuoja-avis-ir-%C5%BEvaig%C5%BEdes.htm kontaktų nebeturiu, bet, manau, galima susirasti "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:glfn7i$kk3$1@trimpas.omnitel.net... > kokia kaina? > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:glfmfn$ju1$1@trimpas.omnitel.net... >> radom avina tai imsim per puse, tikiuosi bus variantu kaip ji suvartot :) su >> kiaule butu prasciau... >> >> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message >> news:glfdto$cf5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Turejau ir as mada pries kokius 4-5 metus pirkinet ciela kiaule.Gal ir >>> pigiau iseidavo,gal ir skanesne mesa,kol nesusaldai.Bet kur det likusi >>> kieki kurio neina suvalgyt greitai - sudyt,rukyt,leist >>> desrom,saldyt?Galima ir taip padaryt,bet vel susidursi su problema kur >>> toki keiki perdirbtu gaminiu teisingai saugot?Dsros pradeda >>> perdziuvineti,kumpiukai - taip pat,lasiniai gali apkarsti,o saldta mesa it >>> yra saldyta mesa.Tai ar verta vienai siemai imt visa kiaule?As manau,kad >>> tikrai neverta.Jeigu aju yra toks nenumaldomas noras pasibovyt su mesos >>> perdirbimu(ko niekam nelinkiu),tai visgi rekomenduociau pirkt kiaule su >>> kuom nors per puse. >>> >> >>