o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris po 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, zarnos isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - tokios svorio kategorijos liesokas. "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net... > parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo > kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo kad > "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj. > Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 kg, > padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas vyko > Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju, > sestadienis buvo turiningas :) > vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol nepasake > kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas > >