Man rodos perdetai vertinate gurmanu apibudinima.. Juk tai nera "vartoja tai, kas yra maziau iprasta kitiems ar koks tai super duper maistas" ar pan.. "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:gm696n$i2r$1@trimpas.omnitel.net... > kažkaip čia.... > kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir > paruošimą kalbėt :) > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni >> pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris >> po >> 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, >> zarnos >> isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - >> tokios >> svorio kategorijos liesokas. >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net... >>> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo >>> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo >>> kad >>> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj. >>> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 >>> kg, >>> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas >>> vyko >>> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju, >>> sestadienis buvo turiningas :) >>> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol >>> nepasake >>> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas >>> >>> >> >>