Vat su tom avim ir kitom šviežiom mėsytėm yra keli dalykai, kurie vis neleidžia užsiimt. Pirmiausiai, atstumas. Įvertinus kuro kainą, pasidaro visai nepigu. Antra, šviežios mėsos ilgai neišsaugosi, o šaldyta jau ne tas. Na, iš bėdos galima, ypač jei teisingai užšaldysi, o paskui teisingai atšildysi, bet vėlgi, kuri tiek mėsos sukiši? Pirkti didelį šaldiklį? Tai jis paskui elektrą valgys, vėl mėsos savikaina išaugs. Taigi, Povilas iš esmės teisus. "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:glhar6$kr4$1@trimpas.omnitel.net... > teko su šita ponia bendrauti, kai dar buvau į viešą maitinimą įmerkęs uodegą: > http://www.lrytas.lt/-12152048381214149082-p1-gyvenimo-b%C5%ABdas-oland%C5%B3-aristokrato-%C5%BEmona-kaime-skai%C4%8Diuoja-avis-ir-%C5%BEvaig%C5%BEdes.htm > > kontaktų nebeturiu, bet, manau, galima susirasti > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:glfn7i$kk3$1@trimpas.omnitel.net... >> kokia kaina? >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:glfmfn$ju1$1@trimpas.omnitel.net... >>> radom avina tai imsim per puse, tikiuosi bus variantu kaip ji suvartot :) su >>> kiaule butu prasciau... >>> >>> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message >>> news:glfdto$cf5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Turejau ir as mada pries kokius 4-5 metus pirkinet ciela kiaule.Gal ir >>>> pigiau iseidavo,gal ir skanesne mesa,kol nesusaldai.Bet kur det likusi >>>> kieki kurio neina suvalgyt greitai - sudyt,rukyt,leist >>>> desrom,saldyt?Galima ir taip padaryt,bet vel susidursi su problema kur >>>> toki keiki perdirbtu gaminiu teisingai saugot?Dsros pradeda >>>> perdziuvineti,kumpiukai - taip pat,lasiniai gali apkarsti,o saldta mesa it >>>> yra saldyta mesa.Tai ar verta vienai siemai imt visa kiaule?As manau,kad >>>> tikrai neverta.Jeigu aju yra toks nenumaldomas noras pasibovyt su mesos >>>> perdirbimu(ko niekam nelinkiu),tai visgi rekomenduociau pirkt kiaule su >>>> kuom nors per puse. >>>> >>> >>>