Nezinau kiek dar reikia pratintis.Manau ,kad esu pakankami iprates. Adzikas namie darom,nu kokius 3is kartus astriasnes, negu pirkta Norfoj ten kokia valdorfo Ugnine http://www.valdorfo.lt/get.php?i.461 Jokiu skoviliu rekordu as pasiekti nenoriu :) Vokietijoj pas turkus esu valges,kazkokie pamarinuoti peperoniai su avies varske...mmmm super, tokie svelniai astrus,galim prie degtines,prie alaus,prie vyno ir siaip vienus.Tai va noreciau rasti tokia panasia rusi, tik kazkiek astresniu,kad galima butu cielu pasimarinuoti,pasikonservuoti ar siaip ka sugalvoti. Bet kad Marijos zemej nieko nera.Viena karta seklu krautveje pirkom,tai tik viena rusis buvo.Ir nei rusis nei veisle nenurodyta.Parasyta Aitrioji paprika ir viskas.Uzaugo uzderejo gerai,bet pats produktas tai shudu,shudas.Nei ten aitrioji,nei ten saldzioji,bala zino. "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:h7bq2v$5ag$1@trimpas.omnitel.net... > "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message > news:h78bjq$6p1$1@trimpas.omnitel.net... > Bandziau daryti ten kaip Giedrius,pamarinuoti su svogunais,bet kad >> neimanoma valgyti.Kapeikos storumo griezinelis,papuoles i burna jau buna >> ojojoj. > > Aš manau, kad galima (ir reikia) treniruotis :) Ir pati bandau po truputį > pratintis prie didesnio aštrumo, negu įpratę statistiniai mūsų regiono > gyventojai.