"Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message news:h7e10o$r6n$1@trimpas.omnitel.net... > Bet kad Marijos zemej nieko nera.Viena karta seklu krautveje pirkom,tai > tik viena rusis buvo.Ir nei rusis nei veisle nenurodyta.Parasyta Aitrioji > paprika ir viskas.Uzaugo uzderejo gerai,bet pats produktas tai > shudu,shudas.Nei ten aitrioji,nei ten saldzioji,bala zino. Dalis tiesos yra pastebejime apie asortimenta musuose ! Bet man idomu pasidare ka autorius nori is tu extra astriu pipiru daryt : koki nors shamarliaka a la adzika ar siaip valgyti kaip zakusona? Jeigu eina kalba apie adzikos gamyba,tai nxj nereikalingi ypatigai astrus pipirai,o priesingai - reikia kad ju butu kuo daugiau,o todel ir astrumas turi buti prognozuojamas. Adzika tai nera tas produktas,kuriuo kankinami priesu zvalgai,idant isgauti slapta info.Galu gale adzika tai ne vien pipirai ir tik bendra harmoninga visuma priduoda siam misinukui savo zavesi! O kas link to,kad musuose neina rast astiu pipiriuku seklu,tai irgi nelabai tiesa.Dar visai nesenai daug seimininkiu ant palangiu augindavo dekoratyviniais tikslais kazkokius tai labai maziukus pipiriukus.Bent jau man,tai uztekdavo i sriubos katila imest 1-a toki pipiriuka ir nespet jo isimti ir sriubos jau niekas nesugebedavo valgyti.Labai gerai pamenu kai pageres kaimynas bande vaidinti dzigita ir i zuvienes lekste isidejo 2 ar 3 tokius pipiriukus.Finalas sio pavalgymo buvo ganetinai liudnas - skrandzio opa + prasitare,kad isange kraujavo ne viena diena:(