> Bet man idomu pasidare ka autorius nori is tu extra astriu pipiru daryt : Nenoriu as tu extraastriu :) auga darze,puse vistiek supudysim ir ismesim.Ner kur panaudoti :( > Jeigu eina kalba apie adzikos gamyba,tai nxj nereikalingi ypatigai astrus > pipirai,o priesingai - reikia kad ju butu kuo daugiau,o todel ir astrumas > turi buti prognozuojamas. Tai va ir galvojam,kitam sezonui is eabyaus nusipirkti kazka is mittelscharfe chili, kad netik adzika pasidaryti,bet kad butu ir siaip ciela pipiriuka pasimarinuoti ar siaip koki patiekala pasiruosti. Dabar gi randi koki recepta,o ten parasyta: reikes 1-2 chili pipiru. Tai as mintyse ir galvoju..jaigu as i sriubos puoda imesiu toki pipira kaip mano nuotraukoj,tai patiekalui bus p**da. Arba turesim valgyti, salta su arbatiniais sauksteliais,ir uzkandant dideliais kiekiais batono :) > O kas link to,kad musuose neina rast astiu pipiriuku seklu,tai irgi > nelabai tiesa.Dar visai nesenai daug seimininkiu ant palangiu augindavo > dekoratyviniais tikslais kazkokius tai labai maziukus pipiriukus. Matyt seklu reikia ieskoti ne prie darzoviu,o prie geliu :) Zinau mes irgi dar sovietmeciu auginom,vazone geltonus mazuciukus.Taip jie buvo labai astrus,bet man ju skonis nepatiko.Toks atrodo skonis kaip nedarzoves, bet kaip kokio dekoratyvinio augalo.