paziuresiu kiek dar ju prinoks....Jaigu ka tai duosiu,zinoti. "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message news:h7ftjb$g4e$1@trimpas.omnitel.net... > jei turi daug astriuju tai as mielai paimciau. uz alu ar valiutini > ekvivalenta :) > kuo daugiau tuo geriau. ateina ziema, kaupiu, dziovinu, malu. kad > nepritrukciau :) > > "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message > news:h7edm4$7lg$1@trimpas.omnitel.net... >> >>> Bet man idomu pasidare ka autorius nori is tu extra astriu pipiru daryt >>> : >> >> Nenoriu as tu extraastriu :) auga darze,puse vistiek supudysim ir >> ismesim.Ner kur panaudoti :( >> >> >>> Jeigu eina kalba apie adzikos gamyba,tai nxj nereikalingi ypatigai >>> astrus pipirai,o priesingai - reikia kad ju butu kuo daugiau,o todel ir >>> astrumas turi buti prognozuojamas. >> >> Tai va ir galvojam,kitam sezonui is eabyaus nusipirkti kazka is >> mittelscharfe chili, >> kad netik adzika pasidaryti,bet kad butu ir siaip ciela pipiriuka >> pasimarinuoti ar siaip koki patiekala pasiruosti. >> Dabar gi randi koki recepta,o ten parasyta: reikes 1-2 chili pipiru. Tai >> as mintyse ir galvoju..jaigu as i sriubos puoda imesiu toki pipira kaip >> mano nuotraukoj,tai patiekalui bus p**da. Arba turesim valgyti, salta su >> arbatiniais sauksteliais,ir uzkandant dideliais kiekiais batono :) >> >>> O kas link to,kad musuose neina rast astiu pipiriuku seklu,tai irgi >>> nelabai tiesa.Dar visai nesenai daug seimininkiu ant palangiu augindavo >>> dekoratyviniais tikslais kazkokius tai labai maziukus pipiriukus. >> >> Matyt seklu reikia ieskoti ne prie darzoviu,o prie geliu :) >> Zinau mes irgi dar sovietmeciu auginom,vazone geltonus mazuciukus.Taip >> jie buvo labai astrus,bet man ju skonis nepatiko.Toks atrodo skonis kaip >> nedarzoves, bet kaip kokio dekoratyvinio augalo. >> >> > >