Tema: Re: Nu va..pagaliau ..karshtos naujienos
Autorius: pranZo
Data: 2009-08-31 10:20:11
jei turi daug astriuju tai as mielai paimciau. uz alu ar valiutini 
ekvivalenta :)
kuo daugiau tuo geriau. ateina ziema, kaupiu, dziovinu, malu. kad 
nepritrukciau :)

"Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
news:h7edm4$7lg$1@trimpas.omnitel.net...
>
>> Bet man idomu pasidare ka autorius nori is tu extra astriu pipiru daryt :
>
> Nenoriu as tu extraastriu :) auga darze,puse vistiek supudysim ir 
> ismesim.Ner kur panaudoti :(
>
>
>> Jeigu eina kalba apie adzikos gamyba,tai nxj nereikalingi ypatigai astrus 
>> pipirai,o priesingai - reikia kad ju butu kuo daugiau,o todel ir astrumas 
>> turi buti prognozuojamas.
>
> Tai va ir galvojam,kitam sezonui is eabyaus nusipirkti kazka is 
> mittelscharfe chili,
> kad netik adzika pasidaryti,bet kad butu ir siaip ciela pipiriuka 
> pasimarinuoti ar siaip koki patiekala pasiruosti.
> Dabar gi randi koki recepta,o ten parasyta: reikes 1-2 chili pipiru. Tai 
> as mintyse ir galvoju..jaigu as i sriubos puoda imesiu toki pipira kaip 
> mano nuotraukoj,tai patiekalui bus p**da. Arba turesim valgyti, salta su 
> arbatiniais sauksteliais,ir uzkandant dideliais kiekiais batono :)
>
>> O kas link to,kad musuose neina rast astiu pipiriuku seklu,tai irgi 
>> nelabai tiesa.Dar visai nesenai daug seimininkiu ant palangiu augindavo 
>> dekoratyviniais tikslais kazkokius tai labai maziukus pipiriukus.
>
> Matyt seklu reikia ieskoti ne prie darzoviu,o prie geliu :)
> Zinau mes irgi dar sovietmeciu auginom,vazone geltonus mazuciukus.Taip jie 
> buvo labai astrus,bet man ju skonis nepatiko.Toks atrodo skonis kaip 
> nedarzoves, bet kaip kokio dekoratyvinio augalo.
>
>