jei turi daug astriuju tai as mielai paimciau. uz alu ar valiutini ekvivalenta :) kuo daugiau tuo geriau. ateina ziema, kaupiu, dziovinu, malu. kad nepritrukciau :) "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message news:h7edm4$7lg$1@trimpas.omnitel.net... > >> Bet man idomu pasidare ka autorius nori is tu extra astriu pipiru daryt : > > Nenoriu as tu extraastriu :) auga darze,puse vistiek supudysim ir > ismesim.Ner kur panaudoti :( > > >> Jeigu eina kalba apie adzikos gamyba,tai nxj nereikalingi ypatigai astrus >> pipirai,o priesingai - reikia kad ju butu kuo daugiau,o todel ir astrumas >> turi buti prognozuojamas. > > Tai va ir galvojam,kitam sezonui is eabyaus nusipirkti kazka is > mittelscharfe chili, > kad netik adzika pasidaryti,bet kad butu ir siaip ciela pipiriuka > pasimarinuoti ar siaip koki patiekala pasiruosti. > Dabar gi randi koki recepta,o ten parasyta: reikes 1-2 chili pipiru. Tai > as mintyse ir galvoju..jaigu as i sriubos puoda imesiu toki pipira kaip > mano nuotraukoj,tai patiekalui bus p**da. Arba turesim valgyti, salta su > arbatiniais sauksteliais,ir uzkandant dideliais kiekiais batono :) > >> O kas link to,kad musuose neina rast astiu pipiriuku seklu,tai irgi >> nelabai tiesa.Dar visai nesenai daug seimininkiu ant palangiu augindavo >> dekoratyviniais tikslais kazkokius tai labai maziukus pipiriukus. > > Matyt seklu reikia ieskoti ne prie darzoviu,o prie geliu :) > Zinau mes irgi dar sovietmeciu auginom,vazone geltonus mazuciukus.Taip jie > buvo labai astrus,bet man ju skonis nepatiko.Toks atrodo skonis kaip > nedarzoves, bet kaip kokio dekoratyvinio augalo. > >