Tema: Re: Troskinta strutiena
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-11-13 22:07:36
Jūs man geriau papasakokite, kur dedate pigias strutienos atliekas :)

O gaminti, nu kaip mėsą :|) Kaip sau. Jei patys sau gaminote, tai turėtumėt žinoti kada pakankamai suminkštėja.

"Neringa" <belekas@neraso.lt> wrote in message news:hdk59d$8qk$1@trimpas.omnitel.net...
> Ruta, aiskiai akcentavau, kad kudikiam svarbiausia gelezis ir cinkas. O nuo 
> to, kad cholesterolio joje maziau, kudikiam blogiau ??????
> Sia strutiena valgome ir patys.
> 
> P.S. As kazko nesuprantu, Jus cia taip komentuojate ne i tema bandote 
> kritikuoti ta strutiena, atrodo, kad pykstate ant sios mesos uz tai, kad jos 
> sudetis gera ..  As daug zinau ir bendrai ir konkreciai apie butent ta 
> strutiena kuria valgome, nereikia komentaru apie tai kas coia per mesa ir 
> kodel ja valgyti ar nevalgyti, kad air kam duoti.. Labai paprastas 
> klausimelis, KIEK LAIKO TROSKINTI, kad isliktu vertinga, bet butu minksta?? 
> :)))
> 
> 
> 
> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message 
> news:hdk3k4$73a$1@trimpas.omnitel.net...
>> Neringa schrieb:
>> Itin mazas cholersterolio ir riebalu
>>> kiekis, nemazai baltymu, ypac daug gelezies ir cinko, o  kudikiams 
>>> gelezis ir cinkas itin svarbu.
>>
>> Kūdikiui tas cholesterolio nebuvimas  - anei joks rodiklis... Jam 
>> kraujagyslių užkalkėjimas negresia dar bent 30 metų.
>> 
>