Jūs man geriau papasakokite, kur dedate pigias strutienos atliekas :) O gaminti, nu kaip mėsą :|) Kaip sau. Jei patys sau gaminote, tai turėtumėt žinoti kada pakankamai suminkštėja. "Neringa" <belekas@neraso.lt> wrote in message news:hdk59d$8qk$1@trimpas.omnitel.net... > Ruta, aiskiai akcentavau, kad kudikiam svarbiausia gelezis ir cinkas. O nuo > to, kad cholesterolio joje maziau, kudikiam blogiau ?????? > Sia strutiena valgome ir patys. > > P.S. As kazko nesuprantu, Jus cia taip komentuojate ne i tema bandote > kritikuoti ta strutiena, atrodo, kad pykstate ant sios mesos uz tai, kad jos > sudetis gera .. As daug zinau ir bendrai ir konkreciai apie butent ta > strutiena kuria valgome, nereikia komentaru apie tai kas coia per mesa ir > kodel ja valgyti ar nevalgyti, kad air kam duoti.. Labai paprastas > klausimelis, KIEK LAIKO TROSKINTI, kad isliktu vertinga, bet butu minksta?? > :))) > > > > "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message > news:hdk3k4$73a$1@trimpas.omnitel.net... >> Neringa schrieb: >> Itin mazas cholersterolio ir riebalu >>> kiekis, nemazai baltymu, ypac daug gelezies ir cinko, o kudikiams >>> gelezis ir cinkas itin svarbu. >> >> Kūdikiui tas cholesterolio nebuvimas - anei joks rodiklis... Jam >> kraujagyslių užkalkėjimas negresia dar bent 30 metų. >> >