"Neringa" <belekas@neraso.lt> wrote in message news:hdkfij$klf$1@trimpas.omnitel.net... > Sau netroskiname, pamarinuojame su norimais prieskoniais ar vyne ir trumpai > apkepame. Tada ji buna trapi ir dar minksta, bet kudikiui tokios neduosi, > jam reikia pilnai iskepti. > Zinau, kad reikia troskinti netrumpai, tam, kad ji pilnai iskeptu ir > nesukietetu, bet nezinau ar tas "netrumpai" yra 20 min ar 40 ar dar daugiau. > Jei patroskinu ilgiau, bet nepakankamai tada ji siek tiek pakieteja ir > praranda ta trapuma, nenoriu to. O ir be galo eksperimentuoti nesinori, > noretusi patarimo is tu, kas bande ir zino. Man atrodo, pernelyg sudėtingai gyvenate... Jei mažas (plonas) gabaliukas, jis greitai troškinasi, jei didesnis - ilgiau. Seno paukščio - ilgiau, jauno - trumpiau... Strutiena tai vis tiek paukštiena, nemanau, kad jos terminio apdorojimo laikas turėtų skirtis nuo kalakutienos. > Dazniausiai gaminame file, tai atlieku kaip ir nelieka, o jei sau gaminame > is pjausniu, tai kas nuo ju lieka, (buna siek tiek pleviu) - nueina > suniukui :) Aha, o ten, iš kur file paėmėt, tai juk liko dar kažko? Tiesiog žinau, kad vienas prekybos tinklas kartais paduoda pigių strutienos subproduktų iš vietinių fermų. Vadinasi, jų yra...