Sau netroskiname, pamarinuojame su norimais prieskoniais ar vyne ir trumpai apkepame. Tada ji buna trapi ir dar minksta, bet kudikiui tokios neduosi, jam reikia pilnai iskepti. Zinau, kad reikia troskinti netrumpai, tam, kad ji pilnai iskeptu ir nesukietetu, bet nezinau ar tas "netrumpai" yra 20 min ar 40 ar dar daugiau. Jei patroskinu ilgiau, bet nepakankamai tada ji siek tiek pakieteja ir praranda ta trapuma, nenoriu to. O ir be galo eksperimentuoti nesinori, noretusi patarimo is tu, kas bande ir zino. Dazniausiai gaminame file, tai atlieku kaip ir nelieka, o jei sau gaminame is pjausniu, tai kas nuo ju lieka, (buna siek tiek pleviu) - nueina suniukui :) "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hdkea8$j0l$1@trimpas.omnitel.net... > Jūs man geriau papasakokite, kur dedate pigias strutienos atliekas :) > > O gaminti, nu kaip mėsą :|) Kaip sau. Jei patys sau gaminote, tai > turėtumėt žinoti kada pakankamai suminkštėja. > > "Neringa" <belekas@neraso.lt> wrote in message > news:hdk59d$8qk$1@trimpas.omnitel.net... >> Ruta, aiskiai akcentavau, kad kudikiam svarbiausia gelezis ir cinkas. O >> nuo >> to, kad cholesterolio joje maziau, kudikiam blogiau ?????? >> Sia strutiena valgome ir patys. >> >> P.S. As kazko nesuprantu, Jus cia taip komentuojate ne i tema bandote >> kritikuoti ta strutiena, atrodo, kad pykstate ant sios mesos uz tai, kad >> jos >> sudetis gera .. As daug zinau ir bendrai ir konkreciai apie butent ta >> strutiena kuria valgome, nereikia komentaru apie tai kas coia per mesa ir >> kodel ja valgyti ar nevalgyti, kad air kam duoti.. Labai paprastas >> klausimelis, KIEK LAIKO TROSKINTI, kad isliktu vertinga, bet butu >> minksta?? >> :))) >> >> >> >> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message >> news:hdk3k4$73a$1@trimpas.omnitel.net... >>> Neringa schrieb: >>> Itin mazas cholersterolio ir riebalu >>>> kiekis, nemazai baltymu, ypac daug gelezies ir cinko, o kudikiams >>>> gelezis ir cinkas itin svarbu. >>> >>> Kūdikiui tas cholesterolio nebuvimas - anei joks rodiklis... Jam >>> kraujagyslių užkalkėjimas negresia dar bent 30 metų. >>> >>