Neringa schrieb: > Ruta, aiskiai akcentavau, kad kudikiam svarbiausia gelezis ir cinkas. O > nuo to, kad cholesterolio joje maziau, kudikiam blogiau ?????? > Sia strutiena valgome ir patys. Kūdikiam nuo to nei šilta, nei šalta, todėl tokio "privalumo" (rašau kabutėse, nes dėl cholesterolio buvimo ar nebuvimo maiste žalą turiu atskirą nuomonę, bet tai čia ne tema) paminėjimas nuskambėjo keistokai. Nes bent jau aš supratau, jog aiškini, kuo strutiena gera būtent kūdikiams. O bet realiai tai manau, kad geležies ar cinko kiekio skirtumai vienoje ar kitoje mėsos rūšyje sveikam ir įvairiai matinamam kūdikiui jokios esminės įtakos nedaro. Nebent tik mamytės širdies ramumui ;) Ir nėra reikalo stotis ant blakstienų, kad jam pagaminti būtent tokios ar anokios sudėties produktus. Bet būtent taip nuskambėjo tavo klausimas. Kažkaip nuolat pamirštama, kad tavo žinutes skaitantys žmones daugeliu atveju tavęs nei žino, nei pažįsta... Taip kad aš, pvz., suprantu argumentą - valgome ir mėgstame, bet mūsų gamybos būdas "nevaikiškas", ką/ kaip pakeisti, kad kartu galėtų valgyti ir mažas vaikas? > > P.S. As kazko nesuprantu, Jus cia taip komentuojate ne i tema bandote > kritikuoti ta strutiena, atrodo, kad pykstate ant sios mesos uz tai, kad > jos sudetis gera .. Pati pradėjai aiškinti, IMHO, kokia ji super duper ir "pati pati...". Tai va ir diskutuojam, ar tikrai "pati pati", o gal tik "pati", o gal tik kitokia? As daug zinau ir bendrai ir konkreciai apie butent > ta strutiena kuria valgome, nereikia komentaru apie tai kas coia per > mesa ir kodel ja valgyti ar nevalgyti, kad air kam duoti.. Nu jei nereikia - neskaityk :)))