Gryyyyyybai :)))) O kaip lietiniai su grybais? Grybus sumali ar smulkiai supjaustai, pakepini smulkiai pjaustytus svogūnus, sudedi grybus ir dar truputį pakepini, na dar prieskonių pagal skonį... Tada kepi lietinius ir į vidų dedi šitą grybų masę. Arba imi lygiom dalim svogūnų, morkų ir grybų. Kepini svogūnus žiedais, kai iškepa sudedi morkas, dar pakepini, tada pridedi pomidorų padažo, drusko, pipirų ir t.t. kokius prieskonius mėgsti, sudedi grybus ir viską truputį patroškini ant minimalios ugnies. Tada atšaldai ir laikai šaldytuve. Man toks patiekalas su juoda duona - labai jėginis. Arba tiesiog smulkiai įpjaustai svogūnų, užpili grietine ir viskas :D Arba lazanija, tik vietoj "boloneze" padažo dedi smulktintus grybus. lasaZ expressed precisely : > sveiki, > > turiu šaldytuve per dau rudens metu užraugtų grybų, ir vietos trūkumas jau > erzina... Dėjau tų grybų į barščius, naudojau su silke, bet jie kaip > nepasibaigia, taip nepasibaigia. Gal galėtumėt kolegos pametėti daugiau idėjų > kur tuos grybus panaudot? Ryt bandysiu kept bandeles su jų įdaru, bet vis > tiek liks tiek, kad užteks ilgam... > > ačių visiems :) > > lasaZ