pernai grybu davelnia buvo. iseini tik sepsau pasivaikscioti, o paskui nera kur deti, nusirengi po trusam, susemi derliu i drapaneles ir varai namo. slovyku eiles saldytuve ir rusy. Niam. "ALORA" <aloros@kompas.de> rase news:hiv1m0$pdf$1@trimpas.omnitel.net: > jau baigiu pamirsti tikru grybu skoni... :( > > man rauginti skanu budavo su karstom bulvem. Grybai nuplaunami, > pridedama smulkiai pjaustyto svoguno, trafkiu (krapu) ir > grietines-jogurto misinio ir valgomi kaip padazas (saltas) prie > bulviu. > > "lasaZ" <*nospam*@nospam.com> wrote in message > news:hitaet$em1$1@trimpas.omnitel.net... >> sveiki, >> >> turiu saldytuve per dau rudens metu uzraugtu grybu, ir vietos >> trukumas jau erzina... Dejau tu grybu i barscius, naudojau su silke, >> bet jie kaip nepasibaigia, taip nepasibaigia. Gal galetumet kolegos >> pameteti daugiau ideju kur tuos grybus panaudot? Ryt bandysiu kept >> bandeles su ju idaru, bet vis tiek liks tiek, kad uzteks ilgam... >> >> aciu visiems :) >> >> lasaZ >> > >