Tema: Re: pameskit ideju kur panaudoti konservuotu grybu pertekliu
Autorius: ALORA
Data: 2010-01-17 15:00:49
jau baigiu pamiršti tikrų grybų skonį... :(

man rauginti skanu būdavo su karštom bulvėm. Grybai nuplaunami, pridedama 
smulkiai pjaustyto svogūno, trafkių (krapų) ir grietinės-jogurto mišinio ir 
valgomi kaip padažas (šaltas) prie bulvių.

"lasaZ" <*nospam*@nospam.com> wrote in message 
news:hitaet$em1$1@trimpas.omnitel.net...
> sveiki,
>
> turiu šaldytuve per dau rudens metu užraugtų grybų, ir vietos trūkumas jau 
> erzina... Dėjau tų grybų į barščius, naudojau su silke, bet jie kaip 
> nepasibaigia, taip nepasibaigia. Gal galėtumėt kolegos pametėti daugiau 
> idėjų kur tuos grybus panaudot? Ryt bandysiu kept bandeles su jų įdaru, 
> bet vis tiek liks tiek, kad užteks ilgam...
>
> ačių visiems :)
>
> lasaZ
>