jau baigiu pamiršti tikrų grybų skonį... :( man rauginti skanu būdavo su karštom bulvėm. Grybai nuplaunami, pridedama smulkiai pjaustyto svogūno, trafkių (krapų) ir grietinės-jogurto mišinio ir valgomi kaip padažas (šaltas) prie bulvių. "lasaZ" <*nospam*@nospam.com> wrote in message news:hitaet$em1$1@trimpas.omnitel.net... > sveiki, > > turiu šaldytuve per dau rudens metu užraugtų grybų, ir vietos trūkumas jau > erzina... Dėjau tų grybų į barščius, naudojau su silke, bet jie kaip > nepasibaigia, taip nepasibaigia. Gal galėtumėt kolegos pametėti daugiau > idėjų kur tuos grybus panaudot? Ryt bandysiu kept bandeles su jų įdaru, > bet vis tiek liks tiek, kad užteks ilgam... > > ačių visiems :) > > lasaZ >