Kazhkaip keistai man skamba toks budas. Ash darau kitaip. Be jokio aliejaus, sausa keptuve pribarstau druskos ir ishkaitinu, kol druska pradeda geltonuot/ruduot, panaudota druska ishpilu. Nu ir nepridegineja, atlaiko 2-3 kepimus. "zalias" <pastas@kaimas.lt> wrote in message news:hke6v7$7m2$1@trimpas.omnitel.net... > Banzdiau paruosti ketine keptuve pagal > http://giedrius-v.livejournal.com/74127.html#cutid1 bet patingejau ta > procedura kartoti keleta kartu. Rezultatas - juodas prisvilimas. Gal kas > buvo patekes i panasia padeti ir isbande iseities kelius? Dabar viska > iki metalo pasalinti? nusveisti tik prilipusias vietas ir paruosima > kartoti? kiek realiai kartu butina ta daryti? Kitas klausimas - turiu > nauja spizine keptuve, kuri per n nenaudojimo metu vietomis parudijo. > Kuo patikimai pasalinti rudis?