sita keptuve turi savo istorija - pacioj pradzioj, kai tik nusipirkom, o tai buvo pries 10 mazdaug metu, bandem tiesiog ant jos kepti. Be kazkokiu paruosiamuju darbu. Tai budavo visaip - tai limpa, tai ne. Galu gale atsibodo ir ji isejo i rusi pagulet. Paskaites Giedriaus straipsneli sugalvojau reanimuot. Kaip minejau - suveike labai trumpam. Matomai reikia arba procedura is eiles bent keleta kartu prasukt, arba kazkas negerai buvo su temperatura ir laiku. On 2010.02.04 15:38, rl wrote: > Menesi vargau su nauja keptuve kol prisidirbo - vis prikepdavo ir > prilipdavo maistas prie dugno. Bandziau ir i salta/ikaitinta keptuve > maista deti ir su rapsu aliejumi prideginti orkaiteje - nelabai padejo. > Kazkaip tik savaime palaipsniui prisidirbo is leto. Dabar jau dziaugiusi :) > Teisingai Giedrius raso, kad nereikia ju plauti po naudojimo. As tik > popieriumi pravalau ir padedu. Keptuve Skepshullt. > > On 2010.02.04 12:19, zalias wrote: >> Banzdiau paruosti ketine keptuve pagal >> http://giedrius-v.livejournal.com/74127.html#cutid1 bet patingejau ta >> procedura kartoti keleta kartu. Rezultatas - juodas prisvilimas. Gal kas >> buvo patekes i panasia padeti ir isbande iseities kelius? Dabar viska >> iki metalo pasalinti? nusveisti tik prilipusias vietas ir paruosima >> kartoti? kiek realiai kartu butina ta daryti? Kitas klausimas - turiu >> nauja spizine keptuve, kuri per n nenaudojimo metu vietomis parudijo. >> Kuo patikimai pasalinti rudis?