aciu, bandysiu "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.2a4e7da2409c9247.0@gmail.com... > Lašiniai. Kad ir po kelių mėnesių nenaudojimo pašildžius ir nuvalius > sausu skuduru arba popieriniu rankšluosčiu. Turiu tokį špyžinį puodą > "Dutch oven" iš armijai ir civiliams. Jame verdu plovą jei reikia > didesnio kiekio. Naudojamas kartą į mėnesį kai šilta, o dabar iš vis > užkištas giliai ir nejudintas nuo rudens. Turi jis blogą savybę - > velniškai rudyja ir maistas tą metalo-tepalo skonį perima. Po gaminimo > švariai išplaunu, pereinu su lašinių gabaliuku ir taip užsikoncervuoja > a nei rūdelės. > >> del sito punkto norejau paklaust, nes yra sodyboj kelis menesius nenaudojamu. >> Eilinis aliejus pastovejes ilgiau (kad ir koki menesi) grynam ore pradeda >> igyt nemalonu kvapa, o dar ilgiau tirsteja i lipnia mase. Ar yra kokiu >> teisingesniu budu sutept spiziu, kad po to nereiktu nuodugniai sveist? >> >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.2a297da2a42f12d0.0@gmail.com... Jei ilgiau nenaudoti - tepti >> riebalu. > >