Ketaus indo paruošimas nuo iki: 1 pašalinti visus senus prilipusius prikepusius pridžiūvusius reikalus. 2 berti gausiai druskos ir kepti vieną valandą gausiai maišant, trinant dugną. 3 atvėsinti ir sausu skudurėliu išvalyti. 4 pilti aliejaus ir gerai atkaitinti kiekvieną plotelį po 10 min. (jei tai wok'as, pavartyt). 5 visiems laikams užmiršti bet kokią chemiją. šiltas vanduo, šepetys, skudurėlis, popierius. Jei norisi steriliai išplaut - reikia užvirinti ketaus inde vandenį. Jei ilgiau nenaudoti - tepti riebalu. Va ir visa priežiūra :) M. > Banzdiau paruosti ketine keptuve pagal > http://giedrius-v.livejournal.com/74127.html#cutid1 bet patingejau ta > procedura kartoti keleta kartu. Rezultatas - juodas prisvilimas. Gal kas buvo > patekes i panasia padeti ir isbande iseities kelius? Dabar viska iki metalo > pasalinti? nusveisti tik prilipusias vietas ir paruosima kartoti? kiek > realiai kartu butina ta daryti? Kitas klausimas - turiu nauja spizine > keptuve, kuri per n nenaudojimo metu vietomis parudijo. Kuo patikimai > pasalinti rudis?