Tema: Re: Garų puodas vs konvekcinė krosnelė
Autorius: SMart
Data: 2010-05-10 09:54:31
Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :)

Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo 
paveiktoms vidutinio amžiaus moterims.

Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal 
tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. 
Na niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :)


> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o savaitgaliais 
> kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš karvės balerina,
> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu.
> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą;
> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą
> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami
> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis.
>
> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange?