Siulau isigyti zmona :)))) O siaip garu puodas yra blogis (skonio atzvilgiu) konvekcine - kiek geriau jei orkaite netikusi, o siaip pas uosvius kazkokioj pigiausioj dujinej su konvekcine orkaite (MORA, ar kazkas panasaus) viskas iskepa taip pat puikiai kaip ir konvekcinej krosnelej (iskaitant visa kalakuta, kas palamai i konvekcine netelpa) On 2010.05.08 12:22, F00F wrote: > Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o savaitgaliais > kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš karvės balerina, > bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu. > Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą; > 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą > kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami > produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis. > > O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange? > > -- MaRiUs Kaunas