Tema: Re: Garų puodas vs konvekcinė krosnelė
Autorius: Sarunas
Data: 2010-05-11 09:23:10
domina ir mane ta konvekcija, tik kokia rinktis, ar visos ten vienodos, 
patikimos ar patogios?

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.523f7da5978265e2.0@gmail.com...
> Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :)
>
> Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo 
> paveiktoms vidutinio amžiaus moterims.
>
> Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal 
> tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. Na 
> niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :)
>
>
>> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o 
>> savaitgaliais kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš 
>> karvės balerina,
>> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu.
>> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą;
>> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą
>> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami
>> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis.
>>
>> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange?
>
>