domina ir mane ta konvekcija, tik kokia rinktis, ar visos ten vienodos, patikimos ar patogios? "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.523f7da5978265e2.0@gmail.com... > Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :) > > Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo > paveiktoms vidutinio amžiaus moterims. > > Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal > tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. Na > niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :) > > >> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o >> savaitgaliais kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš >> karvės balerina, >> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu. >> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą; >> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą >> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami >> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis. >> >> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange? > >