Turiu konvekcine krosnele gal septyni metai. Taip pat ir garu puoda turiu, kuri pirma gavau dovanu. Tai garu puoda naudojau pradzioj pastoviai, bet atsibodo. O konvekcine krosnele naudoju beveik kasdien. Vistiena nera skaniau, nei kepta konvekcinej. Daug ka kepu apvyniojes folija ar idejes i maiseli. Man ji nepamainoma. "F00F" <ragelis@1.lt> wrote in message news:hs3ahh$541$1@trimpas.omnitel.net... > Galvoju uzsipirkti kazkoki aparata pusryciams ir vakarienei, o > savaitgaliais > kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras is manes kaip is karves > balerina, > bet valgoma (savo paties poziuriu) kiausiniene iskepti sugebu. > Ka patartumet rinktis is $subj, atsizvelgiant i: 1) naudojimo patoguma; > 2) imanomu igyvendinti receptu asortimenta, atsizvelgiant i ribota > kulinarini isprusima (kuris gal su laiku kazkiek augs). Megstami > produktai: augalai, suriai, grybai, kartais zuvis. > > O gal spjaut i viska ir pasitenkint mikrobange? > > >