turejau galvoje tuos konvekciniu puodus... "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.5a407da508314e1a.0@gmail.com... > Konvekcin4 juk daugiau ar mažiau orkaitės atitikmuo, tik gali pasiderint > pagal poreikius tūrį (orkaitės gi 95% bus apie ~50 litrų). O toliau pagal > sugedimo laipsnį ir poreikius nuo 300-400 lt iki ....... > >> domina ir mane ta konvekcija, tik kokia rinktis, ar visos ten vienodos, >> patikimos ar patogios? >> >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.523f7da5978265e2.0@gmail.com... >>> Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :) >>> >>> Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo >>> paveiktoms vidutinio amžiaus moterims. >>> >>> Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal >>> tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. >>> Na niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :) >>> >>> >>>> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o >>>> savaitgaliais kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip >>>> iš karvės balerina, >>>> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu. >>>> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą; >>>> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą >>>> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami >>>> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis. >>>> >>>> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange? >>> >>> > >