Konvekcin4 juk daugiau ar mažiau orkaitės atitikmuo, tik gali pasiderint pagal poreikius tūrį (orkaitės gi 95% bus apie ~50 litrų). O toliau pagal sugedimo laipsnį ir poreikius nuo 300-400 lt iki ....... > domina ir mane ta konvekcija, tik kokia rinktis, ar visos ten vienodos, > patikimos ar patogios? > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.523f7da5978265e2.0@gmail.com... >> Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :) >> >> Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo >> paveiktoms vidutinio amžiaus moterims. >> >> Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal >> tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. Na >> niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :) >> >> >>> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o >>> savaitgaliais kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš >>> karvės balerina, >>> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu. >>> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą; >>> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą >>> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami >>> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis. >>> >>> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange? >> >>