Tema: Re: Garų puodas vs konvekcinė krosnelė
Autorius: SMart
Data: 2010-05-11 09:36:20
Konvekcin4 juk daugiau ar mažiau orkaitės atitikmuo, tik gali 
pasiderint pagal poreikius tūrį (orkaitės gi 95% bus apie ~50 litrų). O 
toliau pagal sugedimo laipsnį ir poreikius nuo 300-400 lt iki .......

> domina ir mane ta konvekcija, tik kokia rinktis, ar visos ten vienodos, 
> patikimos ar patogios?
>
> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
> news:mn.523f7da5978265e2.0@gmail.com...
>> Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :)
>>
>> Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo 
>> paveiktoms vidutinio amžiaus moterims.
>>
>> Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal 
>> tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. Na 
>> niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :)
>>
>>
>>> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o 
>>> savaitgaliais kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip iš 
>>> karvės balerina,
>>> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu.
>>> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą;
>>> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą
>>> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami
>>> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis.
>>>
>>> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange?
>>
>>